Tila&Tunnelma
Tila+väri+valo+muoto+pinta=sisustus=tunnelma

Etusivu
Palvelut
Suunnitteluprojekti
Kuvagalleria
Yhteystiedot

Sisustusapua saat kaikenkokoisiin projekteihin: uudisrakennukset, saneerattavat kohteet, pintaremontit, sekä muut sisustuksen uudistukset kotonasi tai työpaikallasi. Sisustusprojektisi voi koostua esim. seuraavista asioista:
 • tilaratkaisut
 • pintamateriaali- ja värisuunnitelma
 • kiintokalustesuunnittelu
 • kalustejärjestys
 • kalusteiden valinta
 • tekstiilien valinta
 • valaisimien valinta
 • sisustusneuvonta kohteessa
 • stailaus
 • sisustustekstiilien ompelu
 • käytännön sisustamisapu
 • 3D-mallinnus

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle tapaamisella ja kohteeseen tutustumisella. Tapaamisessa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi. Suunnittelu on yhteistyötä, ja suunnitelmaan kuuluu useampi välipalaveri ennen valmista työtä. Kokoan valmiin suunnitelman kansioksi, johon sisältyy sopimuksen mukaan piirustukset, tuotetiedot, hinnat ja hankintapaikat, materiaalinäytteet ja värikartat. Valmiiksi mietityn suunnitelman kanssa on helppo lähteä ostoksille ja pyytää tarjouksia. Voin olla mukana myös käytännön toteutuksessa.

Parhaan hyödyn sisustussuunnittelusta saat, kun pääsen projektiin mukaan tarpeeksi ajoissa. Voin olla mukana jo talomallin tai pohjaratkaisun valinnassa, myös remontti kannattaa aloittaa suunnittelulla hyvissä ajoin ennen varsinaista työtä. Sisustamisessa tärkeää on ennen kaikkea toimivuus ja sujuva arki. Hyvin suunniteltu ympäristö luo asumisturvallisuutta materiaalien, valaistuksen ja tilankäytön kautta. Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija osaa ottaa huomioon tilan käyttäjän muuttuvat tarpeet ja elämäntilanteet sekä esteettömyyden toteutumisen tarvittaessa.

Lue lisää sisustussuunnitteluprojektin etenemisestä ja hinnoittelusta sivulta Suunnitteluprojekti.

Sisustusneuvonta

Kohteessa tapahtuvan neuvonnan aikana saat paikan päällä ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen ja tunnelman luomiseksi, tai vahvistusta ja toisen mielipiteen omille näkemyksillesi ja ratkaisuillesi. Kyseessä voi olla yksittäinen asia, kuten tapetin tai verhojen valinta, kalusteiden uudelleen sijoittaminen, taulujen ripustus, tai joukko pieniä kysymyksiä.

Oletko järjestämässa perhejuhlia tai tärkeää asiakastapaamista yrityksesi tiloissa? Sisustusneuvonta auttaa sinua juhlatilan somistuksessa ja tapahtuman henkeen sopivan tunnelman luomisessa.

Sisustusneuvonta on paikallaan myös silloin, kun olet myymässä asuntoasi. Asunnon ensivaikutelma vaikuttaa ostohalukkuuteen, ja oikeanlainen tunnelma saattaa nostaa asuntosi hintaa. Pienilläkin sisustusratkaisuilla voidaan saada aikaan suuri muutos.

Yhden käynnin aikana saadaan ratkaistua jo monta sisustuspulmaa!

Sisustuslahjakortti

Voit ilahduttaa päivänsankaria sisustussuunnittelu- tai sisustusneuvontalahjakortilla äitienpäivänä, valmistujaisissa, häälahjana, eläkkeelle jäädessä, syntymäpäivänä...

Sisustusapua netissä

Jos kotipaikkakunnaltasi ei löydy suunnitteluapua, voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja saat sisustusneuvontaa sähköpostitse. Listaa toiveesi ja lähetä sähköpostilla pohjapiirros mittoineen sekä valokuvia sisustettavasta tilasta, niin teen tarjouksen.

Käytännön sisustamista

Voin tulla mukaasi huonekalu- tai kangaskauppaan valitsemaan tuotteita. Ompelen myös sisustustekstiilejä: verhoja, tyynynpäällisiä, päiväpeittoja...  Ja voin auttaa esim. verhojen ripustamisessa, huonekalujen paikoilleen järjestämisessä tai taulujen ripustuksessa.

3D-mallinnus

Teen suunnitelluista tiloista valokuvamaiset näkymäkuvat valituilla materiaaleilla, väreillä, kalusteilla ja valaistuksella. Havainnolliset kuvat oikeassa mittakaavassa auttavat hahmottamaan tilan, vaikka sitä ei olisi vielä olemassakaan kuin pohjakuvana paperilla.
Kuvat kalustetuista huoneista ovatkin oiva myyntikeino rakennusyrityksille ja asunnonvälittäjille.

Teen 3D-mallinusta myös vanhoihin asuntoihin tai valmiisiin suunnitelmiin alihankintana. Ota yhteyttä, niin ryhdytään tuumasta toimeen!


Tila&Tunnelma - puh. 040 547 7139 - tanja(a)tilatunnelma.fi


Copyright © 2011 Tila&Tunnelma | Original webdesign 2011 Taitomo